Frigro/invicta 3 – MN en W

Deze prachtige zaterdagmiddag om 17:20 uur mocht het derde team van Frigro/invicta in al haar glorie aantreden tegen de nummer één na laatst van de competitie. Een makkie, zou je zeggen. Met Tim, Gerben de Vries, Esther (aanvoerder) en Tessa in het ene vak en Wietse de Vries, Jesse van Manen, Baukje en Harmanna (ernstig verkouden) in het andere werd de strijd aangevangen. Da ongeveer 20 minuten spelen werd de leeg-gespeelde Harmanna na 2 prachtige afstanders (niet haar ding) vervangen door Jildou van der Weg. De Autobedrijf Kooistra formatie ging de rust in met een comfortabele 6-1 voorsprong.

Na de met mandarijntjes en pep-talk van Bart gevulde rust werd de tweede helft begonnen in ongewijzigde opstelling. Na 10 minuten werd Weinyk van de bank gerukt om Jesse te vervangen. Weinyk had het koud en kreeg het nog kouder toen Baukje zichzelf uitschakelde en we even moesten wachten op invalster Hinke Beets (moest plassen). Na weer 5 minuten spelen werd Gerben eruit gehaald om Edward (rugpijn) ook nog wat minuten te gunnen. Foute keus, want MN en W kwam rap dichterbij tot 10-9 met nog 3 minuten te gaan. Tim werd eruit gehaald en Gerben nam zijn plaats in. Goede keus, want de eindstand werd 12-9. Toen kon iedereen toch nog blij naar de kantine en werden er de nodige verwarmende snackjes en drankjes naar binnen gewerkt. Geen makkie, wel winst is de enige juiste conclusie van deze avond. Nu maar snel herstellen, zodat we volgende wedstrijd weer eens een compleet team hebben.

Grtz, Edward

Dit bericht is geschreven op

Geef een reactie