Korwi E1 – Frigro E1

Gezellig met zijn allen (Wieger, Hielke, Anna, Hedser, Melle, Margreet en Tessa) gingen we in 1 auto naar het verre Winschoten. Met wat spelletjes en snoepjes probeerden we de reis wat korter te laten voelen. Binnen een uur waren we in Winschoten!!!

De wedstrijd begon wat ongelukkig. Er werd zeer snel na het beginsignaal gescoord door Korwi, omdat  alle Frigro spelers werden afgeleid door een jongetjes dat hard viel op de grond. De bal die we daarna uit kregen, kreeg Wieger de bal onder de korf en liep Hielke monsterachtig in en maakte een hele mooie inloopbal. Het was 1-1.

Na een paar minuten scoorde Korwi  vervolgens  de 2-1. Na 10 minuten gespeeld te hebben kwam Hedser erin voor Anna. Hedser deed voor het eerst weer mee na zijn blessure. Twee keer achter elkaar scoorde Melle een afstandschot. Hielke maakte een mooi kansje onder de korf en Wieger scoorde een mooie inloopbal aangegeven door Hedser. We gingen de rust in met 2-5.

Na de rust kwam Anna er weer in voor Hedser. Korwi maakte weer het eerste doelpunt. Na 10 minuten kwam Hedser er in voor Hielke. Melle maakte ook een inloopbal aangegeven door Wieger. Het was nu 3-6. Het werd toen heel erg spannend, want Korwi scoorde nog twee keer en het werd 5-6. Zenuwslopende minuten gingen voorbij… Zeker voor coach en publiek…. Maar ze konden het vast houden!

Met de strafworpen heeft Hielke een keer gescoord. Korwi 2x. Dit werd dus 2-1 voor Korwi!

Niet voor niets naar het verre Winschoten! Twee punten meegenomen naar Friesland! 😉

Groetjes Melle en Tessa

Dit bericht is geschreven op

Geef een reactie