Zunobri E1 – Frigro E1

Door de slechte voorspellingen van enkele weken geleden, moest de E1 op dinsdag 7 februari een wedstrijd tegen Zunobri inhalen. Helaas kon Hendrike niet mee en gingen we met zijn vijven naar Zuidhorn: Hielke, Hedser, Wieger, Melle en Anna.

Al heel snel nadat we begonnen waren en de bal hadden onderschept, maakte Anne een hele mooie inloopbal aangegeven door Wieger. Dat deed ze vlot daarna nog een keer met een goede aangeef van Hielke! Het was 0-2. Daarna volgde een doelpunt van een dame van Zunobri en zij maakte 1-2.

Anna was in vorm en maakte een derde inloopbal, weer met hulp van Wieger. Zunobri maakte ook weer een doelpunt en het was nu 2-3. Inloopballen lukten goed en ook Hielke liet zien dat hij dat kon met een aangeef van Hedser. Hedser die daarna ook Wieger aangaf die ook een inloopbal scoorde. Inmiddels was het 2-5. Met nog twee prachtige afstandschoten van Hielke en Wieger, zorgde dit vijftal ervoor dat er met 2-7 gewonnen werd!

Met de strafworpen ging het ook goed, we scoorden 4 doelpunten. Het waren Hielke 2x, Wieger en Hedser die deze strafworpen maakten. Zunobri wist 3 te scoren. Dus dit wonnen we ook met 3-4! J

Groeten Melle en Tessa