Kleding

Tenue

De verenigingskleuren van Frigro zijn zwart en geel. Voor alle teams zijn er gesponsorde shirts/rokjes/broekjes en soms ook trainingspakken aanwezig. Verder moeten de spelers zelf voor schoeisel zorgen zoals proppers en zaalschoenen. Denk erom dat de zaalschoenen geen aflatende zolen hebben.

NB1. De kleding is eigendom van de vereniging met haar sponsor. Bij vermissing kan het betreffende kledingstuk in rekening worden gebracht. Voor de trainingspakken betalen de leden bij ontvangst een borg van € 25,-.

NB2. De uitspelende ploeg dient zijn tenue aan te passen als deze vergelijkbaar is met de thuisspelende ploeg. Spelers worden hierover geïnformeerd door hun coach.`

NB3. Her te gebruiken schoenen gaarne inleveren bij Piet en Sybina de Vries op Miedweg 5. Nieuwe nodig? Bel hen eerst (0512-352970)

Wassen van de wedstrijdkleding

Na elke wedstrijd wordt de wedstrijdkleding gewassen door (de ouder(s)/verzorger(s) van) één van de spelers. Hiervoor wordt voor de competitie een schema gemaakt. Voor het wassen van de kleding gelden enkele voorschriften:

• de shirts moeten binnenstebuiten gewassen worden;
  • ritsen van de rokjes moeten dichtgeritst worden en klittenband van rokken vast;
  • was de kleding op maximaal 40°C;
  • na het wassen kan de kleding laten drogen, niet in de droger

Wat te dragen tijdens een training

Tijdens een training is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Deze kleding mag je niet belemmeren in je bewegingsvrijheid, maar moet wel warm genoeg zijn. In de zaal kun je volstaan met een korte broek en een T-shirt. Op koude dagen heb je een trainingspak nodig. In de zaal zijn verder zaalschoenen nodig en op het veld noppenschoenen met minimaal 10 noppen, zodat je ze ook op kunstgrasvelden kunt gebruiken.

Ook als je een wedstrijd moet spelen, moet je goed voorbereid zijn. Als het tijdens een veldwedstrijd koud is, moet je een trainingspak bij je hebben. Ook een lang, zwart lange mouwenshirt is dan aan te bevelen. Voor reservespelers aan de kant is het fijn als je een regenjas of een paraplu bij je hebt.

Programma van de wedstrijden

Elke speler krijgt tijdig het programma thuis van de wedstrijden die hij/zij moet spelen. Hierop staan tevens de vertrektijden vermeld.

Verder worden alle te spelen wedstrijden door Frigro vermeld in de Frigro Varia en op de website www.kvfrigro.nl en op de facebook pagina van kv FRIGRO. Ook worden alle wedstrijden vermeld op de weekfolder van de voetbalvereniging