Ouders/Verzorgers

Aanwijzingen

• Belangstelling voor de sport die uw kind beoefent wordt erg gewaardeerd; kom eens kijken bij een wedstrijd
  • Help uw kind op tijd aanwezig te zijn bij training en wedstrijd.
  • Geef uw kind geen geld mee naar een wedstrijd. Wel kunt u hen iets meegeven, zoals een pakje drinken, een koekje en/of een broodje.

Gang van zaken tijdens een toernooi

Voorafgaand of na de competitie wordt er door één of meerdere teams deelgenomen aan een toernooi. Voor velen is het iets om naar uit te kijken. Ook heel geschikt voor beginnende korfballers om de eerste wedstrijden te spelen. Hieronder staan de belangrijkste dingen die je mee moet nemen:

• Het sporttenue.
  • Trainingspak of warme trui en broek voor als je niet hoeft te spelen.
  • Lunchpakket: broodjes, drinken en evt. ‘iets lekkers’.
  • wat geld om bijvoorbeeld een ijsje te kopen.
  • Vuilniszak om op te zitten of om je spullen te beschermen tegen eventuele regen.

Men hoopt tijdens een toernooi altijd op mooi weer. Helaas is dat niet altijd zo. Bij regen zijn de volgende dingen erg handig:

Regenjas, paraplu, (extra) vuilniszak.