Invicta/Frigro 3 – DTL 3

Invicta/Frigro 3 wint overtuigend van DTL 3

Zaterdag 24 september was de thuiswedstrijd van Invicta/Frigro 3 tegen DTL 3. Na het verlies van vorige week tegen de Flamingo’s waren de spelers extra gemotiveerd om weer een paar punten te pakken.
De opstelling was als volgt:
Aanval: Jesse, Tim, Rianne en Hennie
Verdediging: Gerben, Edward, Esther, Grietina

In het begin van de eerste helft ging het gelijk op. DTL schoot eerst raak en Invicta/Frigro volgde met doelpunten van Gerben en Hennie. Daarna nam de Kooistraformatie het voortouw en werd er uitgelopen naar een 8-3 ruststand. Dit door doelpunten van Edward, Jesse, Hennie en de jarige Grietina.

In de rust werd er samen besproken dat het baltempo wat omhoog moest en we door moesten gaan met het zoeken naar de juiste kansen.
Na de thee kwamen er 3 nieuwe spelers in het veld: Fennie, Wytze en Harmanna. Ze werden vervangen voor: Rianne, Tim en Hennie.
DTL kwam weer goed uit de startblokken en maakten de 8-4 en 8-5. Fennie maakte gelukkig alweer de 9-5 door een vrije bal. Grietina maakte in het andere vak een doorloopbal waardoor we uit konden lopen naar een 10-5 voorsprong. DTL scoorde weer wat doelpuntjes maar Fennie en Grietina maakten hun doelpuntjes en met nog 15 minuten op de klok stond het 12-8. Wytze, Jesse, Gerben en Fennie pikten hun doelpuntjes mee. Dit zorgde voor een 16-9 overwinning!
Doelpuntenmakers: Hennie (3), Fennie (3), Grietina (3) , Gerben(2), Edward (2), Jesse (2) en Wytze (1)

Op 8 oktober speelt Invicta/Frigro 3 een thuiswedstrijd.
Invicta/Frigro 3- Sparta(Ze) 3 om 17:00 uur