INVICTA/FRIGRO 2 EINDIGT DE WEDSTRIJD ZOALS DEZE GESTART WAS

Op de zonnige zaterdagmiddag was Harkema 2 de tegenstander voor het tweede team van Invicta/Frigro. Harkema kwam vrij snel op voorsprong. Door twee mooie doelpunten van Sijke en Hinke wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Harkema beantwoorde door zelf tweemaal te scoren.

Al gauw was het duidelijk dat het een gelijk opgaande strijd zou worden. Geen van beide ploegen was in staat om bij een voorsprong deze uit te bouwen. Het spel van het tweede oranje team was slordig en oogde langzaam. Met een nipte achterstand van 7-8 zochten beide ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft startte de thuisploeg met wat meer strijd, om de punten in Kollum te houden. Met het inbrengen van Maaike, Alex en Maarten was het duidelijk dat aanval werd geopend. Het spelbeeld bleef hetzelfde en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Net op het moment dat we dachten dat Maarten het winnende doelpunt had gemaakt, wist Harkema in de slotfase toch nog de stand gelijk te trekken. Hierdoor werden de punten verdeeld en eindigde de wedstrijd zoals deze ook begon, namelijk met een gelijkspel. (18-18)

Weinyk Drost

Dit bericht is geschreven op

Geef een reactie